Blok Plaatmateriaal Abet Laminati HPL
sp
telefoon Beverwijk
Ede
:
:
0251  21 06 98
0318  76 35 54
sp
sp
HPL Abet Laminati
Stalen boek 1
Stalen boek 2
Stalen boek 3
Stalen boek 4
Stalen boek 5
Stalen boek 6
Stalen boek 7
Stalen boek 8
Stalen boek 9
Stalen boek 10
Stalen boek 11
Stalen boek 12
Stalen boek 13
Stalen boek 14
Stalen boek 15
Overig

HPL Abet Laminati

Contact met Blok Plaatmateriaal
Abet Laminati, de Italiaanse fabrikant van hoogwaardig decoratief hogedruk laminaat, biedt een zeer uitgebreid leveringsprogramma aan van duurzaam HPL (High Pressure Laminate) en solid surface plaatmateriaal dat geschikt is voor toepassingen in zowel de particuliere woning als in openbare- en bedrijfsgebouwen. Het decoratief hogedruk laminaat Print HPL bestaat uit een aantal cellulosebanen geïmpregneerd met kunstharsen, die onder hoge druk en temperatuur worden samengeperst tot platen waarmee onder andere maatmeubilair (keuken-, badkamer-, multimediameubelen), wanden, deuren, gevels of vloer kunnen worden bekleed.

HPL Abet Laminati Blok Plaatmateriaal

Met diverse innovaties profileert Abet Laminati zich niet alleen met esthetische vernieuwing, ook technologisch verlegt het de grenzen steeds verder met bijvoorbeeld de zeefdruk (Serigrafia) en Digital Print technologie, die toelaat om laminaat te personaliseren. Diafos, het transparant en driedimensionaal laminaat en Tefor, het eerste volledig gerecycleerde laminaat op basis van productieresten zijn ook unieke en exclusieve ontwikkelingen van Abet Laminati.

De productportfolio van Abet Laminati wordt verder aangevuld met o.a. Stratificato volkunststof platen die ook met de gekleurde Full Colour kern (naast standaard bruin is ook een zwarte, witte en grijze kern mogelijk) kunnen worden geproduceerd en het naadloos verwerkbare solid surface material Pral®: beide materialen zijn uitermate geschikt voor het realiseren van strak en duurzaam meubilair.

Inhoudsopgave Abet Laminati 2011 - 2014 Collection

Stalen boek 1 - Colours
Stalen boek 2 - Colours and Textures - Finishes
Stalen boek 3 - HR-LAQ - New York - Milano - Colorpact - Full-Color
Stalen boek 4 - Cresp - Fiber - Iridescenti - Perlacei - Stars
Stalen boek 5 - Labgrade - Magnetico - Engraving - Decori Minimi - Vertical Line - Interni - Walkprint
Stalen boek 6 - Serigrafia - Serigrafia 2008
Stalen boek 7 - Digitalprint - Ocean - Collection Digitalia
Stalen boek 8 - Patagonia
Stalen boek 9 - Kaleidos - Diafos - Lumiphos
Stalen boek 10 - Drops - Crystaline
Stalen boek 11 - Metalli - Metal Print - Met Decor - Carbon - Opache - Titanium
Stalen boek 12 - Legni
Stalen boek 13 - Legni News
Stalen boek 14 - Abet Wood
Stalen boek 15 - Rocks - Taiga
Overig - Parade - Backing - Straticolor - Stratificato - Tefor - Pral® - Touched by colors

Abet Laminati : innovatie - toepassing - voorraad - Blok Plaatmateriaal

Abet Laminati is als Italiaanse trendsetter al vele decennia de grootste en meest toonaangevende producent ter wereld van een breed scala aan HPL decoratieve plaatmaterialen. Dankzij de technisch hoogwaardige en spraakmakende esthetische eigenschappen van de producten en het innovatieve karakter van de onderneming, wordt de rol van dit plaatmateriaal steeds belangrijker voor architecten en ontwerpers voor het realiseren van hun projecten.

Met name in de zorg, onderwijs, woningbouw, retail en bij (semi-) overheidsprojecten worden de producten veel toegepast vanwege de duurzame eigenschappen, eenvoudig onderhoud, slag-, stoot- en krasvastheid van het materiaal en de beschikbaarheid van het uitgebreide kleuren- en structurenpalet.

Om adequaat in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar specifieke toepassingen en tendensen beschikt Abet Laminati over een grote voorraad (300.000 m2) in IJsselstein (Utrecht). De Nederlandse dealer / leverancier van Abet Laminati HPL, Blok Plaatmateriaal, kan rechtstreeks putten uit de Nederlandse, Belgische en Italiaanse magazijnen.
sp